Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Ayvalık Belediye Meclisinden Gençer'e güvenoyu

Ayvalık Belediye Meclisinden Gençer

Ayvalık Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısının ikinci bölümü Orhan Peker Sanat Galerisinde yapıldı.

Ayvalık Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısının ikinci bölümü Orhan Peker Sanat Galerisinde yapıldı.
Meclisin ilk bölümde ilk 3 maddenin ertelenerek dün yapılan oturum, denetim raporunun okunması ve faaliyet raporunun oylanmasının ardından komisyon üyelerinin seçimi ile gerçekleştirildi.
Faaliyet raporu okunurken yasa gereği başkan Gençer salondan çıkarken, meclise Aydın Derinova başkanlık yaptı. Ayvalık Belediyesi’nin 1 yıllık faaliyet raporu okunarak oylandı. Meclis, Başkan Gençer ve ekibine güvenoyu verdi.
Meclis toplantınsın ikinci bölümünde yapılan komisyon seçimlerinde Ayvalık Belediyesi Encümen Üyeliğine Ahmet Erkal, Dilek Saracoğlu, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna Ufuk Ova, Hüseyin Barış, Mehmet Ali Tuncer, Gökay Bacan ve Firdevs Türkyılmaz seçildi.
İmar Komisyonu Üyeliklerine M. Ali Yalçıntaş, Hüseyin Barış, İbrahim Mühürdaroğlu, Şakir Sakarya ve Şeref Akın, Sağlık Komisyonuna Nilay Toprak, Dilek Saraçoğlu, İbrahim Mühürdaroğlu, Salman Kayran ve Halil Gür getirildi.
Meclis Hukuk Komisyonuna Nilay Toprak, Ufuk Ova, Mehmet Ali Tuncer, Nusret Taşan ve Arif Tünek seçildi. Son olarak Meclis Tarife Komisyonu Üyeliklerine ise Ahmet Erkal, Aydın Derinova, Nusret Taşan, Salman Kayral ve Melih Arslan seçildi.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı